lørdag den 7. april 2012

Mørbrad steg.



Kæresten og jeg havde besluttet os for at forkæle os selv lidt i dag, da vi så der var et billigt (og med billigt mener jeg BILLIGT) stykke oksemørbrad, ca. 500 gram, til 80 KRONER.  så det hoppede lige ned i kurven.

Vi lavede nogle kartofler til og lidt salat. Det var nogle bagekartofler som blev skåret over i halve og lagt på en bageplade med bagepapir på. Jeg smurte dem med lidt olie og drysede med salt, hvidløgspulver og lidt all round krydderi, og så kom de ellers i ovnen og hyggede sig ved 200 grader til de var færdige (jeg er ikke så god til det det med at tage tid når jeg laver mad - tager det meget på "gefyle")

Derefter snittede jeg noget salat, agurk, en gulerod og lidt rød chili, som jeg blandet i en skål med lidt olie og tørret citronmelisse.

Så var det tid til at tage sig af kødet. Jeg rensede kødet for sener og så kom jeg salt og hvidløgspulver på alle leder og kanter af kødet. Det kom på en varm pande med lidt olie og en lille smule smør. Brunede kødet på alle sider og begge ender, så der var en let stege skorpe. Tilsidt kom jeg 2-3 dl vand til ved kødet og det fik lov til at passe sig selv, dog blev det vendt en gang i mellem. Sår'n stod det ca. 20-25 min..

Det var virkelig lækkert tilberedt det hele..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar