onsdag den 11. september 2013

En lille havregrynstærte til en tøse-brunch

Jeg fik besøg af den dejligste veninde man kan have i sit liv. Vi skulle have en total tøse-hygge-dag, hvor vi startede med en brunch herhjemme, og så skulle vi ellers flugs videre til Odense for den stod på brudekjole kiggeri :-P Men det er jo ikke det, det her skal handle om for så bliver jeg nok ikke færdig med at skrive.

Men til den her brunch have jeg lidt lyst til at vi skulle have et eller andet lækkert og som man ikke lige plejer at få. Så jeg var gået på google for at søge lidt, og faldt så over denne opskrift (bare rolig det gjorde ikke ondt). De så meget gode ud og tænkte det måtte være det vi skulle have.


De er meget nemme at lave. Bunden består at 3 simple ting, nemlig havregryn, græsk yoghurt og æg, oven på er der en cream af græsk yoghurt og moste jordbær, alt dette er blevet toppet med noget hakket chokolade og et frisk bær. Da jeg stod og rørte dejen sammen, blev jeg dog enig med mig selv om at der skulle noget vanilesukker i, fordi jeg altid syntes at havregryn godt kan være lidt kedeligt. Kagerne var gode, men jeg tror også at jeg til næste gang vil komme noget sukker i, fordi det manglede altså lige lidt smag.

Opskriften er fundet inde på Eurowomans hjemmeside, så ind og find den hvis du også har mod på at prøve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar